Skip to Content

Spoznajte zgodovino detergenta Perwoll Od 1954

1954: S praškom do uspeha

Detergenti za pranje perila nekoč niso bili narejeni za občutljive tkanine; lahko so jih celo poškodovali. Takrat se je pojavila temeljna ideja, po kateri je nastal Perwoll: ni dovolj, da detergent vlakna samo očisti, temveč jih mora tudi zaščititi in negovati. Perwoll vse do danes ostaja nepremagljiv detergent za občutljive tkanine in številka ena na svetu. 

1984: Perwoll postane tekoči detergent

Novi tekoči detergent se je na nemškem trgu hitro izkazal za pravo prodajno uspešnico. Lažje se dozira, hitreje se raztopi v vodi in za seboj ne pušča usedlin. Neprekosljivi strokovnjak za občutljive in nežne tkanine, kot so volna, svila, kašmir, puh, bombaž in viskoza.

2004: Perwoll je pripravljen na vse

Perwoll je bil zaradi svojih izjemnih lastnosti popolne nege tkanin pri potrošnikih zelo dobro sprejet, zato je blagovna znamka razširila svojo ponudbo. Danes na tržišču ni na voljo samo specialni detergent za volno in občutljive tkanine, temveč tudi za vse vrste tkanin, ki potrebujejo posebno nego. Prav zato smo razvili linijo za nego barvnih in črnih oblačil – za sijoče in intenzivne barve.

2014: Perwoll ReNew+

Revolucija na trgu: Perwoll ReNew nudi zaščito za bela, črna in barvna oblačila in jih obnavlja z vsakim pranjem. Perwoll z novo linijo tekočih detergentov ReNew+ želi poudariti, da slogan "Novo? Ne, oprano s Perwollom" še nikoli ni bil tako resničen kot danes.

2018: Perwoll Advanced

Perwoll Advanced zagotavlja pravo nego za vsa vaša oblačila. Naj gre za barvna, bela ali temna oblačila, funkcionalno spodnje perilo, volno ali občutljive kose – Perwoll Advanced vedno poskrbi za nov videz in svež vonj vaših oblačil. Napredna formula Advanced temeljito očisti oblačila, poleg tega pa je še posebno nežna – da so po vsakem pranju videti kot nova.

2022: Novo? Da! Perwoll Renew

Čas za inovacijo: Perwoll Renew. Naši najnovejši posodobljeni tekoči detergenti Perwoll poskrbijo za nežno čiščenje, še boljšo poživitev barv in obnovitev vlaken za vsa vaša oblačila. Naj gre za zgornji del iz kašmirja ali funkcijsko športno majico – za vas imamo najboljšo nego za perilo na trgu. Premislite o modi in ohranite svoja oblačila lepša 3-krat dlje.

Related Articles

  • Perwoll in trajnost

    Za oblačila, ki ostanejo lepa dlje časa in so dlje videti kot nova.

  • Nasveti za pranje perila

    Tako pravilno operete in negujete svoja oblačila

  • #RethinkFashion

    Ali ste vedeli? V povprečju nosimo naša oblačila samo sedem krat preden jih zavržemo.