Spoznajte zgodovino detergenta Perwoll Od 1954

1954: S praškom do uspeha

Detergenti za pranje perila nekoč niso bili narejeni za občutljive tkanine; lahko so jih celo poškodovali. Takrat se je pojavila temeljna ideja, po kateri je nastal Perwoll: ni dovolj, da detergent vlakna samo očisti, temveč jih mora tudi zaščititi in negovati. Perwoll vse do danes ostaja nepremagljiv detergent za občutljive tkanine in številka ena na svetu. 

1984: Perwoll postane tekoči detergent

Novi tekoči detergent se je na nemškem trgu hitro izkazal za pravo prodajno uspešnico. Lažje se dozira, hitreje se raztopi v vodi in za seboj ne pušča usedlin. Neprekosljivi strokovnjak za občutljive in nežne tkanine, kot so volna, svila, kašmir, puh, bombaž in viskoza.

2004: Perwoll je pripravljen na vse

Perwoll je bil zaradi svojih izjemnih lastnosti popolne nege tkanin pri potrošnikih zelo dobro sprejet, zato je blagovna znamka razširila svojo ponudbo. Danes na tržišču ni na voljo samo specialni detergent za volno in občutljive tkanine, temveč tudi za vse vrste tkanin, ki potrebujejo posebno nego. Prav zato smo razvili linijo za nego barvnih in črnih oblačil – za sijoče in intenzivne barve.

2014: Perwoll ReNew+

Revolucija na trgu: Perwoll ReNew nudi zaščito za bela, črna in barvna oblačila in jih obnavlja z vsakim pranjem. Perwoll z novo linijo tekočih detergentov ReNew+ želi poudariti, da slogan "Novo? Ne, oprano s Perwollom" še nikoli ni bil tako resničen kot danes.

Related Articles