Skip to Content

Sestavine in formule

S Perwoll-om bodo vaša oblačila dlje časa videti kot nova, hkrati bo odpravil škodo, ki jo povzroča čas. Naše sestavine, ki zagotavljajo optimalno nego vaših oblačil, se razvijajo in nenehno izboljšujejo.

 • Encimi - Preprečuje kosmatenje

  Encimi so sredstva na biološki osnovi. So močne sestavine, ki delujejo zlasti pri določenih opravilih, kot so nega barv, učinek proti sivenju, vrste madežev. Delujejo kot katalizatorji, tako da vsaka molekula deluje večkrat.

 • Dišave

  Dišave so sestavljene iz mešanice dišečih sestavin, ki se uporabljajo za dodajanje prijetnega vonja izdelku in perilu. Dišeče sestavine imajo različno vedenje uparjanja, tako da sčasoma zagotovijo profil sproščanja.

 • Polimeri

  Polimeri v detergentih opravljajo različne pomembne funkcije in pogosto omogočajo poseben učinek detergenta, kot na primer preprečevanje nezaželjenega prelivanja barv iz drugih oblačil.

 • Površinsko aktivne snovi - Oblačila brez madežev

  Površinsko aktivne snovi so glavni sestavni deli večine detergentov in čistilnih izdelkov. Z oblačil raztopijo madeže in umazanijo ter poskrbijo, da se umazanija odstrani skupaj s pralno vodo. Vse naše površinsko aktivne snovi so popolnoma biološko razgradljive.

 • Konzervansi

  V tekočih izdelkih konzervansi zagotavljajo stabilnost formulacij. Brez konzervansov lahko izdelki začnejo neprijetno smrdeti ali pa lahko rastejo bakterije.